Vega wrap in 10 minuten

Vroeger dacht ik dacht een gerecht zonder vlees niet voldoende smaak had. Tegenwoordig heb ik altijd heel veel verschillende soorten groenten in huis. En dan probeer ik wel eens wat. Dit keer ben ik echt tevreden met mijn eigen creatie. Daarom deel ik hier het recept van mijn erg smakelijke lunch: een vega wrap in 10 minuten!
Saai?
Verrassend lekker
Soms laat ik mijn creativiteit los op de inhoud van mijn koelkast. En af en toe komen daar verrassend lekkere resultaten uit. Zo ook deze keer: een vega wrap.
Benodigdheden voor 2 wraps (lunch voor 1 persoon)
2 paprika wraps (No Fairy Tales)
100 gr gesneden rode kool
50 gr geraspte wortel (of wortelblokjes)
2 trostomaten
1 teentje knoflook
1/4 tl gerookte paprikapoeder (gewone of pikante versie)
1 el zuivelspread
een handje babyspinazie
1 el olijfolie
Bereiding
Verhit de olijfolie in een wok. Bak er de rode kool en de geraspte wortel beetgaar in. Voeg er de trostomaten, paprikapoeder en de geperste knoflook aan toe. Verwarm nog even en draai het vuur uit. Schep er de zuivelspread onder en de vervolgens de spinazie. Meng goed onder mekaar. Verdeel het mengsel over twee wraps. Plak de wrap dicht met een likje zuivelspread. Klaar. Smullen maar!