Recepten e-book

Uitgekookt? Inge-kookt! Dat is de titel van het e-book dat ik heb samengesteld met 30 lekkere gezonde recepten.

Het is een selectie van voorgerechten, lunches, nagerechten en veel variatie aan hoofdgerechten. Je hoeft geen uren in de keuken te staan, of het keukenprinsessendiploma te hebben.  Een van mijn volgers (die zelf aangaf dat ze niet goed kon koken) verwoordde het als volgt: ‘Super bedankt voor je recepten, Inge. Als ik gerechten maak van jou, krijg ik altijd complimenten van mijn jongens. En alles gaat op!’ Kijk, daar word ik blij van 😀

Het e-book is voor 5 euro te bestellen. Heb jij interesse? Stuur dan een mailtje naar inge@infoodshape.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.