Recensies

Particulieren

Enkele van de cliënten die ik tot nu toe heb begeleid, hebben op het evaluatieformulier de volgende opmerkingen geschreven:

‘Ik heb het hele traject als fijn, opbouwend en nergens belerend ervaren. De begeleiding overtrof mijn verwachtingen. Ik denk dat ik nu een veel betere balans in mijn voedingspatroon heb dan toen ik begon aan het traject. Dit bereikte Inge vooral door mij kritische vragen te stellen en minder door me vertellen wat ik wel en niet mocht doen. Inge komt heel deskundig over. Wat ik ook fijn vind is, is dat ze wat ze nog niet weet, meteen uitzoekt.  Ze kwam daar dan, vaak tussendoor, op terug. Dit gaf veel vertrouwen. Inge is een zeer prettige voedingsdeskundige die mij, tijdens wandelconsulten, op een opbouwende manier heeft geleerd hoe ik de balans in mijn eetpatroon kon vinden.’ – Marit G.

‘Ik heb de begeleiding van Inge ondervonden als echt maatwerk. Inge probeert met je mee te denken om te kijken in welke fase je zit, en wat voor jou zou kunnen werken. Ze pusht niet, dat vond ik wel fijn, want dat zou voor mij niet werken.’ – Belinda K.

‘De begeleiding van Inge heeft mijn verwachtingen overtroffen. Ik heb meer inzicht in mijn voeding gekregen. Inge is zeer deskundig; ze kon al mijn vragen beantwoorden en duidelijk uitleggen. Vooral de vergelijkingen blijven hangen. Maar de begeleiding was geen vaststaand feit; er was voldoende ruimte voor eigen inbreng. Wat ik vooral geleerd heb? Het besef dat vers toch echt beter is dan een maaltijd uit een pakje, en inderdaad veel lekkerder. Ik kook nog steeds niet graag, maar het bereiden van een verse maaltijd geeft wel voldoening.’ – Antoinette Vonk.

Een van de mooiste complimenten:

Ik had een etentje georganiseerd voor enkele ervaringsdeskundigen die met hun veranderde leefstijl veel zijn afgevallen en hun ziekte onder controle hebben. Om hen te bedanken omdat ze hadden meegewerkt aan een van mijn projecten, had ik voor hen en hun partners gekookt. De volgende dag kreeg ik onderstaand bericht via messenger:


Made with love by I-Von. All rights Reserved.