Pitch over Het Herhaalrecept

pitch-over-het-herhaalrecept

Tijdens het Nederlands Congres voor Volksgezondheid hield ik een pitch over Het Herhaalrecept. Een korte impressie is hier te zien.

Dat zijn kookvlogs waarbij artsen en wetenschappers zelf gezond koken en begrijpelijk vertellen waarom. Maar binnenkort komen hier ook (vooral) gewone mensen aan bod, die de regie over hun gezondheid weer in eigen hand hebben genomen met aanpassingen aan hun leefstijl, de echte experts dus. Laagdrempelige, herkenbare en authentieke verhalen en gezonde, simpele recepten. Om te herhalen en door te geven aan elkaar. Net zoals we in de loop der tijd onze ongezonde leefstijl aan elkaar hebben doorgegeven.

Ideaalplaatje

Heel leuk dat Arie Boomsma en Fajah Lourens een sixpack hebben, maar inspireert dat de meerderheid van jouw mensen om blijvend fitter en gezonder te worden? Of haken ze na enige tijd af omdat ze toch nooit aan dat ideaalplaatje kunnen voldoen?

Gewone mensen

Vrienden, kennissen van een vereniging, collega’s, buren… allemaal hebben we invloed op elkaar, en overal zijn er gewone mensen die gewoon door hun authentieke verhaal te vertellen anderen in hun omgeving inspireren. Als sociaal wijkteam, gemeente en onderneming kan je daar je voordeel mee doen.

Bedrijven en gemeenten

Laat jouw mensen hun eigen peer-groep positief beïnvloeden. Neem vrijblijvend contact op met mij over de mogelijkheden om met laagdrempelige (video)nudging jouw medewerkers of inwoners gezonder te laten worden.

afvallen, gezonde leefstijl, gezonde voeding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.