LifeMe Congres blijkt een voltreffer

LifeMe-congres-blijkt-een-voltreffer

Het eerste LifeMe congres in Brussel over leefstijlgeneeskunde blijkt een voltreffer. De Belgische non-profitorganisatie LifeMe hield zaterdag 8 december haar eerste congres over leefstijlgeneeskunde. Het bleek een voltreffer. Ik was gevraagd om te vloggen over het congres. Daarnaast was ik betrokken bij een aantal pr-activiteiten voor LifeMe.

Om leefstijlgeneeskunde in België op de kaart te zetten bundelen artsen, wetenschappers en ervaringsdeskundigen hun krachten in de VZW (Vereniging Zonder Winstoogmerk) LifeMe.

Bovendien heeft LifeMe in de persoon van Ioan Hanes een connectie met ELMO (European Lifestyle Medicin Organization). Ook zoekt LifeMe samenwerking met het NILG, dat een maand eerder toe was aan haar tweede congres.

Het was een ‘warm’ congres in het Piet Brouwer Auditorium aan de Vrije Universiteit Brussel. Er waren tal van inspirerende sprekers zoals onder meer professor Hendrik Cammu, oncoloog Christel Fontaine, research fellow Julie Vanderlinden, en ervaringsdeskundige Charlotte Pots. Hoewel LifeMe nog maar recentelijk is opgericht, trok het congres zo’n 130-tal belangstellenden. Daarom, maar ook aan de hand van de commentaren van de bezoekers, kan LifeMe spreken van een groot succes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.