Kom naar de LCHF Belevingsmarkt

lchf-belevingsmarkt

De LCHF Belevingsmarkt op 19 mei in Leende is niet enkel een markt boordevol kramen met echt gezonde producten. Maar vinden bezoekers er tal van interessante workshops en demonstraties. Maar ook kan mijn deelnemen aan diverse lezingen en activiteiten. Daarover ging mijn wekelijkse leefstijlpraatje bij MeerRadio.

Of het nu gaat om glutenvrije taarten bakken, leren fermenteren, een wandelexcursie of een lezing over het omkeren van diabetes… Je vindt het allemaal op de LCHF Belevingsmarkt.

Diabetes overwinnen

Zo staat Harriët Verkoelen op de markt met een kraam vol informatie. Zij verkoopt er haar nieuwste boek, en ze verzorgt een lezing over hoe je door middel van je voeding diabetes kan overwinnen.

Naast tal van andere activiteiten (check hier het programma), staat er ook een lezing van mij op het programma. Laat je verrassen door ‘Met de billen bloot’.

Markt

Vorig jaar was de markt een enorm succes. Vele kramen boden er echt gezonde voeding aan. Van biologische kazen tot koolhydraat arm ijs. Ook dit jaar ziet het palet aan deelnemers er divers en veelbelovend uit.

Vind je Leende wat te ver? Maak er dan een daguitstap van, of zelfs een heel weekend. De omgeving is er prachtig en de sfeer gemoedelijk!

afvallen, gezonde voeding, koolhydraatarm, lchf, leefstijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.