Gun jezelf een spijbeldag

gun-jezelf-een-spijbeldag

Vlak voor de vakantie van start gaat, MOET er nog van alles. Kortom, je ziet een heleboel taken op je af komen, en dat kan wel eens voor veel stress zorgen. Dan is het goed om even pas op de plaats te maken. Daarom: Gun jezelf een spijbeldag. Daarover ging het leefstijlpraatje bij de radio afgelopen zaterdag.

Je kent het vast wel… De kinderen moeten een cadeautje voor de juf, de laatste offertes op het werk moeten verzonden worden, de opvang voor de hond moet geregeld worden,…

Guilty pleasure

Je kan het zien als een soort guilty pleasure. Het is eigenlijk een beetje ‘fout’ maar o zo lekker! Even geen ‘MOETEN’, maar alleen aandacht voor jezelf. Wanneer je zo een dag inplant, geniet er dan ook schaamteloos van, want anders heeft het geen zin en zal het alleen maar voor meer stress zorgen.

Opgeladen


Dus gun jezelf een spijbeldag, zeker in een periode dat je het erg druk hebt. Je zal zien, als je even de stekker uit het drukke leven haalt, dat je achteraf veel beter bent opgeladen om er weer tegenaan te kunnen. Trouwens, het blijkt dat veel mensen de vakantieperiode ervaren als een stressvolle tijd. Dat komt waarschijnlijk omdat ze te lang en te intensief zijn doorgegaan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.