Blijvend van die kilo’s af

blijvend-van-die-kilos-af

Je kent het wel: dan heb je weken of maanden je best gedaan op je dieet, en ben je eindelijk op je streefgewicht. Joehoe….de vlag kan uit! Maar een half jaar later zitten er toch weer enkele kilo’s aan. En het lukt je maar niet om je dieet weer op te pakken. En voor je het weet, ben je weer helemaal terug bij af. Wat een domper! ‘Ik ga nooit meer op dieet’, neem je jezelf voor. Een goed besluit, want ZO kom je blijvend van die kilo’s af.

Onlangs verscheen in het AD een goed artikel over wat wel werkt. Voor mij was het een feest der herkenning, want dat is precies de methode waarop ik met mijn cliƫnten werk. Want wat er niet bij verteld werd, is dat deze methode het meeste kans van slagen heeft, wanneer je met een ervaren professional dit proces aangaat.

Uit de bocht

Het is namelijk heel normaal dat je wisselt tussen de fases die er in het stuk beschreven staan. De weg naar je doel is immers zelden een rechte weg omhoog. Het gaat gepaard met veel hobbels en onverwachte bochten, en dan vlieg je wel eens uit de bocht. Of je raakt de focus kwijt.

Vooral in het begin is het dan handig dat je een professional hebt, die jou daarvan bewust maakt. En jou de handvatten geeft om dat in de toekomst zelf te kunnen herkennen. Want dat is nu eenmaal hoe het leven in elkaar zit, en je wil het natuurlijk zelf kunnen. En ik weet uit eigen ervaring, en die van mijn cliĆ«nten: Zo kom ook jij blijvend van die kilo’s af!

afvallen, dieet, leefstijl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Made with love by I-Von. All rights Reserved.